Rumah > Berita > Kandungan

KAEDAH RAWATAN GETARAN CMM

Jul 26, 2016

Getaran adalah salah satu faktor utama yang mempengaruhi kepersisan Mesin pengukur dan kestabilan, agar CMM bagi memastikan ketepatan cukup, anda perlu untuk mewujudkan persekitaran yang sesuai untuk mengukur Mesin.


Jika pemasangan CMM di mana banyak dipengaruhi oleh penggetaran, kita cenderung untuk mengamalkan cara rawatan asas (chamfer, pengasingan Parit), tetapi kaedah pengasingan mempunyai kekurangan yang ketara (seperti ketepatan CMM produk tidak dipenuhi, dan menggunakan persekitaran, jika pengguna dalam aras jelas tidak dapat meluluskan skim Yayasan), kemunculan damping mekanisma telah dibuat bagi seterusnya asas getaran pengasingan.


Nano precision autonomi teknologi Reka bentuk paten--CMM damping mekanisme. Pemasangan yang ringkas dan mudah. Meletakkan pad getah di bahagian atas dan rendah damping matriks blok getah, memasukkan dua masukkan ke dalam satu sama lain dengan menggunakan ke atas dan ke bawah posting panduan untuk memastikan lokasi. Empat lubang yang panjang pada substrat dua matriks boleh dihubungkan kepada damping CMM atau tanah. Quadrilateral dilengkapi dengan panduan Rukun, yang boleh berkesan mencegah menggulingkan atau peralihan kerana tentera unilateral damping peranti.