Rumah > Berita > Kandungan

Pengenalan Mesin Mengukur Selaras

Nov 23, 2017

Mengikut perkembangan mesin pengukur koordinat, menyumbang kepada pembangunan teknologi dan pembangunan alat melalui pelbagai cara. Koordinat mengukur mesin boleh lebih baik untuk mencapai pembangunan ketika memelihara pusat pembangunan, juga untuk memahami nilai seluruh bidang.

QQ截图20171123165410.jpg微信图片_20171123165326.jpg

Dengan perisian pengukuran profesional, kita boleh menilai ciri-ciri bentuk melalui titik-titik ini, dan mengira saiz dan kedudukannya. Instrumen pengukur koordinat boleh digunakan untuk mengumpul data titik pemisahan menggunakan kaedah kuar pencetus yang sama. Siasatan imbasan instrumen pengukuran tiga dimensi mempunyai frekuensi semula jadi yang baik, tidak mempunyai struktur motor atau mekanikal, yang sesuai untuk imbasan laju tinggi. Sistem pengukuran pengimbasan optik pengasingan ketepatan tinggi, boleh secara langsung mencerminkan sisihan siasatan, dengan ketepatan yang lebih baik dan tindak balas dinamik yang cepat.

Mesin pengukur koordinat mempunyai pelbagai konfigurasi dan penyelesaian untuk pemeriksaan pengesanan ketepatan tinggi, yang boleh digunakan untuk pelbagai saiz dan konfigurasi CMM. Ketepatan tinggi kepala pengimbasan berterusan sangat sesuai untuk pengumpulan data kontur kelajuan tinggi kotak dan bahan kerja bentuk yang kompleks.