Rumah > Penyelesaian > Kandungan

Kesan tekanan udara galas daripada CMM.

Sep 29, 2016

1. tekanan

Di bawah tekanan kerja biasa, ketebalan ruang udara antara rel udara galas dan panduan tetap, yang boleh memastikan repeatability yang baik daripadaCMM. Jika tekanan bekalan udara turun naik, perubahan kuasa pra tightening galas udara dengan sewajarnya akan membawa kepada perubahan antara Ruang membran. Apabila Ruang membran inter menjadi sangat kecil, ada yang tertentu geseran antara udara galas dan panduan rel, yang boleh menyebabkan geseran yang relatif antara galas udara dan Kereta Api panduan semasa Mesin berjalan. Serius, ia boleh menyebabkan calar pemandu keretapi dan prestasi Mesin influent.

 Precision coordinate measuring machine(CMM)

2. kesan kepada baki silinder

Silinder imbangan digunakan untuk mengimbangi paksi Z. Apabila graviti paksi Z bersamaan tentera yang menarik dihasilkan oleh tekanan udara silinder, paksi Z akan menjaga keseimbangan. Sebaik sahaja tentera menarik silinder adalah kurang daripada graviti, sistem imbangan keseluruhan akan menjadi luar kawalan. Paksi Z serta Ketua kuar akan drop down. Ia boleh merosakkan kuar dan paksi Z. Oleh itu, ia adalah amat perlu untuk menjamin hak tekanan udara termampat untuk CMM.

 3D Measuring Machine

WalaupunSyarikat kamitelah mengambil pelbagai langkah-langkah untuk mengawal hasil negatif turun-naik tekanan udara termampat, untuk menjamin bahawa anda boleh menggunakan CMM yang biasanya, sila tegas mengawal tekanan udara CMM.Sila maklumkan kepada kami jika ada soalan atau nasihat

E-mel:Overseas@CMM-nano.com