Rumah > Penyelesaian > Kandungan

The Multifunction of Video Measuring Machine

Dec 14, 2017

Tidak kira apa instrumen, selagi kita beroperasi, selalu berharap ia boleh menjadi pelbagai fungsi, jadi, bagaimana untuk merealisasikan pelbagai fungsi mesin pengukur video.

Oleh kerana perisian kawalan alat pengukur dua dimensi video dan peralatan menukar kombinasi alat mesin multi-fungsi dapat menyelesaikan artifak dalam proses penjepit multistep, menggunakan teknologi penginderaan banyak juga boleh dicapai untuk pelbagai pengesanan ralat projek pada instrumen yang sama, yang boleh menyimpan bahan kerja dari satu instrumen kepada yang lain.

Walau bagaimanapun, terdapat banyak masalah yang perlu diselesaikan

Terdapat beberapa masalah yang perlu diselesaikan dengan menggunakan teknologi multi-sensing untuk mengubah alat pengukur imej lama. Walaupun agak biasa untuk menaikkan satu titik instrumen pencitraan ke kepala pencetus pengimbasan, kepala siasatan video dihadkan dalam mesin mengukur video.
Ini kerana siasatan video biasanya lebih berat daripada kepala pencetus, dan struktur mekanikal meter pengimejan lama tidak dapat menanggung berat badan
Di samping itu, penggunaan sistem sensor video juga memerlukan peranti pencahayaan khas, yang biasanya tidak terdapat pada meter pengimejan yang menggunakan kepala pencetusSila berikan kami jika ada soalan atau nasihat

E-mel: overseas@cmm-nano.com