Rumah > Penyelesaian > Kandungan

Pemasangan penyediaan NANO CMM

Oct 10, 2016

SelepasMesin pengukurdihantar kepada pengguna, sila jangan serius amp; perlu menyemak dan melakukan persediaan untuk pemasangan, pemasangan tapak, laluan pengangkutan dan alat penghantaran.

1. pakej Daftar

Semak dan menghitung pembungkusan kotak, nombor siri dan status penampilan. Apabila terdapat kekurangan atau sesuatu yang rosak, sila hubungi Jabatan berkaitan penghantaran dalam masa untuk menjelaskan kebenaran dan hubungi kami.

2. membuka kotak pembungkusan

Kotak pembungkusan harus dibuka oleh pengguna dan juruteknik kami bersama-sama. Bahagian dalam kotak perlu dilindungi dari menjadi rosak. Selepas kotak pembungkusan terbuka, sila semak mod kargo, kuantiti dan terpencil keping mengikut senarai pembungkusan.

3. Membersih aksesori

Untuk melindungi CMM dan bahagian-bahagian daripada kerosakan atau karat semasa pengangkutan, komponen CMM dibungkus secara berasingan sebelum mereka dihantar keluar dari dalampengeluar. Sila Bersihkan sehingga sebelum pemasangan.

4. kuasa dan pam udara

Kuasa voltan AC 220V adalah diperlukan. Pengguna harus menyediakan tanah eksklusif kabel. Aliran dan tekanan pam udara perlu memenuhi peraturan-peraturan. Udara perlu ditapis sebelum input kepada CMM. Udara Mampat CMM mestilah kering dan suhu udara mestilah berhampiran pengukur suhu bilik untuk menjamin bahawa perjalanan yang berfaedah, bahagian silinder bekerja biasanya untuk memastikan ketepatan dan kestabilan CMM itu.


Sila maklumkan kepada kami jika ada soalan atau nasihat

E-mel:Overseas@CMM-nano.com