Rumah > Penyelesaian > Kandungan

Sistem pengukuran pelbagai sensor REVO lima paksi

Aug 16, 2016

REVO-2 merupakan produk baru naik taraf iaitu penderia pelbagai revolusi untuk menyelaras mengukur Mesin lima paksi pengukuran. REVO-2 dan pengawal CMM baru UCC S5 adalah dalam menarik pelajaran daripada berjaya REVO sistem pelbagai sensor yang mempunyai kuat kuasa dan keupayaan komunikasi dan boleh digunakan bersama-sama dengan RVP kuar imej dan pengesan REVO Tempahan yang lain.

 advanced trigger scanning probe five-axis fast scanning probe

REVO-2 pakai dengan pengoptimuman udara spherical sukar mengingati teknologi paksinya dua rotor, yang boleh menyediakan platform pengukuran yang tegar. Dua paksi adalah didorong oleh brushless motor paling maju, resolusi pengekod tersebut ditukar daripada asal 0.08 saat saat 0.002. Apabila ia ditambah 100 mm panjang jarum, resolusi kedudukan boleh mencecah kepada 0.001 um, yang merupakan hampir 40 kali daripada teknologi generasi.

Renishaw mengemukakan Ketua imej baru (RVP), yang boleh digunakan bersama-sama dengan REVO. RVP menambah fungsi-fungsi seperti pencetus, cepat hubungi mengimbas dan permukaan roughness pengukuran pada pangkal bukan sentuhan pengesanan untuk meningkatkan fungsi-fungsi REVO pelbagai sensor.


Sila maklumkan kepada saya jika ada soalan atau nasihat

E-mel: overseas@cmm-nano.com