Rumah > Penyelesaian > Kandungan

Menyelaras pegangpajak Mesin CNC Machining

Aug 25, 2016

Dengan pembangunan industri pembuatan, CNC Mesin telah meluas digunakan. Syarikat-syarikat pemprosesan mempunyai sendiri CNC mesin atau kawalan berangka Pusat pemprosesan. Penggunaan Mesin CNC adalah untuk meningkatkan kapasiti pemprosesan enterprises, yang boleh membuat industri perkilangan yang menghasilkan produk berkualiti tinggi mekanikal, pada masa yang sama boleh meminimumkan masa pembuatan, meningkatkan manfaat ekonomi perusahaan.

percision measuring machine

Tiga Mesin pengukur menyelaras adalah sejenis peralatan mengukur digabungkan optik, mekanik, elektronik dan teknik kawalan komputer dengan berketepatan tinggi, kecekapan tinggi. CMM boleh mengeluarkan pengukuran yang berkesan pemeriksaan artikel pertama dan proses pembuatan bentuk kompleks dan ketepatan bahagian. Oleh itu ia boleh memberikan data yang paling berkesan dan tepat untuk alat Mesin perlawanan dan pelarasan pampasan kedudukan alat pemotongan dan program pemprosesan.

Perusahaan perkilangan mempunyai ketepatan sendiri peralatan pemprosesan CNC betul bersenam produk berkualiti tinggi. Produk yang berkualiti tinggi pada dasarnya akan direalisasikan melalui proses pengeluarannya, dan bukannya bergantung kepada tahap pemeriksaan akhir. Sasaran kualiti industri pembuatan moden adalah sejauh mungkin Simpan bahagian pengeluaran mengikut keperluan Reka bentuk. Walau bagaimanapun, untuk mengekalkan keseragaman dalam proses pengeluaran dan reka bentuk, anda mesti mengawal proses pengeluarannya. Pembuatan proses mengawal adalah kaedah yang paling berkesan adalah bertujuan untuk mengukur secara tepat saiz, selepas mendapat maklumat saiz, melalui analisis maklum balas boleh sebaliknya proses pengeluaran, meningkatkan pemprosesan teknologi atau pengeluaran proses tersebut, sehingga dapat meningkatkan kualiti produk secara berterusan.

five axis auto probe head PH20

Koordinat tiga adalah salah satu kaedah yang paling berkesan untuk penilaian saiz dan ukuran yang tepat, dan boleh daripada pelbagai alat pengukuran. Sekali gus dapat mengurangkan alat-alat yang diperlukan untuk menyelesaikan pengujian produk yang kompleks dan kos pembelian, dimana ia mempunyai banyak mengurangkan masa ujian.

CNC machining peralatan tidak dapat berfungsi tanpa CMM dalam pengeluaran produk-produk mekanikal. Penggunaan tiga koordinat boleh menyediakan data yang boleh dipercayai untuk pembangunan dan penghasilan produk-produk CNC, bagi menjamin kualiti produk, dan memainkan peranan penting untuk meningkatkan faedah-faedah ekonomi dan perusahaan.


Sila maklumkan kepada kami jika ada soalan atau nasihat

E-mel:overseas@cmm-nano.com