Rumah > Penyelesaian > Kandungan

CMM penggunaan dalam industri perkapalan

Sep 21, 2016

Dalam kebelakangan ini, China #39; industri pembinaan kapal s memperolehi pembangunan pernah berlaku sebelum ini, menurut statistik berkaitan menunjukkan bahawa pada tahun 2013 China #39; s limbungan siap 4,534 berat Tan, perintah baru mencapai berat 69.84 juta tan. Sejak 2010 sebagai dunia #39; s limbungan, China Menyimpan No. 1 selama 4 tahun di dunia.

Kapal yang industri perkilangan adalah penjelmaan negara #39; s tahap teknologi pembuatan. Enjin diesel Marin adalah bahagian teras pembinaan kapal, pembangunannya pemacu industri alat Mesin terutamanya alat Mesin berat besar pembangunan dan inovasi, dan ia juga mempunyai syarat-syarat yang sangat ketat untukperalatan pengukuruntuk menyesuaikan diri dengan mengukur bahagian-bahagian besar kepersisan. Jenis komponen dan bahagian-bahagian enjin diesel Marin terutamanya terdiri daripada bahagian Peti, termasuk Bak Mesin atas dan bawah, connecting rod, crankshaft, kepala silinder, flywheel shell bahagian dan sebagainya. Relatif kepada komponen lain, ia mempunyai fungsi saiz besar, lebih banyak item pengukuran dan ketepatan yang tinggi. JadiJambatan besar dan besar Sri ketepatan pengukuran instrumenmerupakan penyelesaian yang ideal untuk bahagian-bahagian enjin diesel katil dan komponen, terutamanya ukuran badan utama.

Badan utama sebagai asas untuk enjin diesel, ia menyokong keseluruhan enjin diesel. Semua alat ganti dan sistem bantuan yang secara langsung atau tidak langsung yang ditetapkan pada badan, yang padat dan mudah mengekalkan penampilan. Oleh itu, pengesanan badan utama adalah ukuran Tempahan rumit daripada bahagian-bahagian enjin diesel.

NANO siri SdnTitan, yangRingkasanboleh memenuhi permintaan pengukuran kerja-sepotong bersaiz besar. Kami mempunyai teknologi yang canggih, ketat pembuatan proses untuk menyediakan penyelesaian pengukuran yang tepat dan cekap bagi aeroangkasa, pertahanan negara, pengeluaran automobil, acuan, kapal dan sebagainya.


Sila maklumkan kami jika apa-apa quesitions atau nasihat

E-mel:Overseas@CMM-nano.com