Gantry Menyelaras Mesin Mengukur, Gantry CMM, tingkap-jenis cmm, gantri-jenis mesin pengukur

1. meluluskan antarabangsa maju Kaedah Unsur Terhingga (FEM, yang Kaedah Unsur Terhingga) Reka bentuk 2.Overall penggunaan lantai struktur jenis gantri mekanikal 3.Optional worktable ketepatan yang tinggi

Maklumat produk

Sebagai salah satu pengeluar dan pembekal ketepatan yang tinggi gantri kecil menyelaras mesin mengukur China terkemuka, kami mempunyai dua jenis CMMS gantri termasuk saiz kecil dan besar size.g Kami di sini menunggu anda.

Model pilihan:

JENIS

model

pelbagai

model

pelbagai

model

pelbagai

kecil

Titan 153.012

1500 × 3000 × 1200

Titan 184.014

1800 × 4000 × 1400

Titan 203.015

2000 × 3000 × 1500

besar

Ringkasan (XYZ)

X (1500-3000)

Y (3000-12.000)

Z (1500-2500)

teknologi:

1. mengamalkan antarabangsa yang maju Kaedah Unsur Terhingga (FEM, yang Kaedah Unsur Terhingga) reka bentuk, menggunakan Kaedah matematik anggaran untuk menjalankan simulasi model fizikal sebenar di bawah pelbagai keadaan kerja, menjadikan ralat model yang minimum dan menjana penyelesaian stabil dengan mengoptimumkan parameter dan skim reka bentuk.

2. penggunaan lantai keseluruhan struktur Sri jenis mekanikal, struktur susun atur keseluruhan dengan ruang pengukuran yang lebih terbuka, menyediakan penyelesaian pengukuran berkesan untuk saiz besar, berat kerja-piece.

3. Pilihan worktable ketepatan yang tinggi, menyediakan bangku kerja mengikut keperluan pelanggan yang berbeza untuk menyediakan penyelesaian yang sempurna bagi mengesan permintaan besar keperluan pengukuran cahaya lebih mudah.

4. Tiga paksi mengamalkan berkualiti tinggi granit, pengisaran ketepatan dan menanggung beban selepas penuaan tiruan, menjamin ketepatan panduan tiga paksi telah mencapai tahap 000

5. Tiga paksi mengamalkan mendiamkan diri tekanan udara panduan berhawa galas cara, terdiri daripada galas udara yang pembersihan diri, pra-loading dan berketepatan tinggi.

6. Angkat dengan sistem pampasan suhu, menghiasi sensor Suhu setiap paksi, serta dalam susun atur kerja-piece dan ruang pengukuran mempunyai sensor suhu, perolehan masa nyata berukuran proses dengan pampasan suhu.

7. Tiga paksi memandu sistem menggunakan teknologi berpaten yang unik, membuat follow sistem pergerakan ralat yang lebih kecil dan tindak balas sistem kelajuan yang lebih cepat, dan dapat memperbaiki prestasi dinamik alat pengukur besar, mengurangkan kesan pergerakan inersia kepada ketepatan pengukuran.

8. CMM menyertai sistem perlindungan, termasuk perlindungan kejatuhan paksi Z, mengukur kepala sistem amaran perlanggaran dan pemantauan dan kawalan sistem masa nyata, yang sangat meningkatkan praktikal keselamatan bagi CMM besar.

Pilihan Head Probe:

PH10M / PH10MQ + SP25
Kepala siasatan pengindeksan bermotor
SP80
Kepala imbasan siasatan

PH20
Lima paksi kepala hubungan siasatan
REVO
Kelajuan tinggi, ketepatan yang tinggi lima paksi imbasan siasatan


Sijil:

Sijil Kualiti
PTB
 rubber shock pad 106 pieces fixture
Sijil penentukuran Sijil penentukuran
 high quality with calibration certificate high quality with calibration certificate

Aksesori pilihan:

perlawanan Modul Tukar bingkai


Siasatan