Manual Menyelaras Mesin Mengukur, Manual CMM, Promas 564

1.Y paksi panduan hala mengamalkan merpati jenis ekor, yang mempunyai ketepatan yang tinggi dan kestabilan yang baik. 2.Software mengamalkan DMIS Rational 3.Y paksi panduan hala mengamalkan merpati jenis ekor, yang mempunyai kestabilan yang baik.

Maklumat produk

Sebagai salah satu pengeluar dan pembekal manual China terkemuka menyelaras mengukur mesin, cmm manual, promas 564, ia adalah di sini menunggu anda.

gambaran keseluruhan:

1. Penerimaan maju FEM (kaedah unsur terhingga) menjadikannya mempunyai ketegaran yang kuat, kesilapan kecil geometri, ketepatan yang tinggi, berprestasi tinggi dan kestabilan yang tinggi.

2. Y paksi panduan hala mengamalkan merpati jenis ekor, yang mempunyai kestabilan yang baik.

Penggunaan 3. Tiga paksi yang mengufuk tekanan udara panduan berhawa galas cara, terdiri daripada galas udara yang pembersihan diri, pra-loading dan ketepatan yang tinggi, menjamin rentang besar galas, anti-bergoyang kuat, rintangan yang kecil, tiada lelasan dan gerakan stabil.

4. Penggunaan yang terkenal di dunia mencerminkan logam pita pengukur sistem skala, yang mempunyai pekali pengembangan haba yang berdekatan dengan kebanyakan bahan kerja dan memastikan kebolehulangan yang baik.

5. Software menggunakan harta intelek milik sendiri dan fungsi kuat perisian DMIS rasional. Dengan pengukur yang sempurna dan fungsi dalam talian, ia akan memenuhi permintaan yang mencabar pelanggan dengan penyelesaian pengukuran yang menyeluruh.

Parameter:

ITEM BUTIRAN
Jenis Promas564
skala linear Renishaw parutan raja-raja dari Britain
Resolusi para kepala membaca Renishaw 1.0um
pengukur jarak 500mm × 600mm × 400mm
MPEe E≤3.5 + 4L / 1000um
MPEP R≤3.8um

Probe pilihan:

MCP MH20I
Renishaw MCP ProbeRenishaw Mh20I Probe

Siasatan