Tinggi ketepatan Menyelaras Mesin Mengukur, tinggi ketepatan Bridge CMM, ketepatan tinggi CMM

1. lanjutan dan jentera bahagian
Reka bentuk rupa 2.Innovative
teknologi paten 3. unik wayar penghantaran dan sistem pampasan suhu

Maklumat produk

Sebagai salah satu pengeluar dan pembekal China terkemuka ketepatan yang tinggi menyelaras mengukur mesin , cmm-ketepatan yang tinggi , berkualiti tinggi cmm , cmm ketepatan yang tinggi , alat metrologi yang berkualiti tinggi , tinggi ketepatan jambatan-jenis CMMS, ia adalah di sini menunggu untuk anda kenalan.

Gambaran Keseluruhan Produk:

Tinggi ketepatan jambatan bergerak jenis (Royal) yang diterima pakai dengan jentera yang lebih maju dan tinggi, reka bentuk rupa yang inovatif. Sistem penghantaran menggunakan teknologi yang dipatenkan yang unik, dilengkapi dengan sistem kawalan yang sempurna dan sistem pampasan suhu, memberikan siri Royal dengan prestasi yang sangat baik dan peningkatan masa depan yang berpotensi. Digunakan secara meluas dalam reka bentuk laman web bengkel, proses, kawalan kualiti, ketepatan yang lebih tinggi.

Ciri utama adalah ketepatan yang tinggi, kecekapan tinggi, sesuai untuk pengesanan kerja-piece yang paling kecil dan sebaliknya.

Parameter:

JENIS

model

pelbagai

model

pelbagai

model

pelbagai

sederhana

Royal7106

700 * 1000 * 600

Royal 9128

900 * 1200 * 800

Royal9158

900 * 1500 * 800

besar

Royal121510

1200 * 1500 * 1000

Royal122010

1200 * 2000 * 1000

Royal152112

1500 * 2100 * 1200

Ciri-ciri:

Bangku kerja terbuka dengan ruang pengukuran beban yang besar, dengan syarat perlindungan premis dipercayai untuk besar kerja-piece.

Teknologi paten penghantaran wayar unik dan sistem pampasan suhu, membuat sistem yang ciri-ciri pergerakan, kekakuan dan ketepatan bertambah baik.

Menggabungkan kestabilan, ketepatan yang tinggi dan reka bentuk kecekapan yang tinggi untuk menyediakan pengguna dengan penyelesaian yang sempurna kos efektif

Teknikal Penerangan:

1, Kaedah Unsur Terhingga (FEM, Kaedah Unsur Terhingga)

Mengamalkan antarabangsa yang maju Kaedah Unsur Terhingga (FEM, yang Kaedah Unsur Terhingga) direka, menggunakan Kaedah matematik anggaran untuk model fizikal sebenar telah simulasi di bawah pelbagai keadaan kerja, dengan mengoptimumkan parameter dan skim reka bentuk, membuat ralat model yang minimum dan menjana penyelesaian stabil.

2, keseluruhan yang diterima pakai oleh galas udara

Mesin seluruh mengamalkan dikelilingi struktur galas udara untuk memastikan ketepatan panduan dalam perjalanan keseluruhan.

3, sistem Memandu terdiri daripada teknologi berpaten unik

Penghantaran wayar untuk memastikan ralat susulan yang lebih kecil dan kelajuan tindak balas lebih cepat dalam proses bergerak, dan dapat memperbaiki prestasi dinamik dari alat pengukur, maksimum mengurangkan inersia gerakan yang kesan ke atas ketepatan pengukuran. Dan meningkatkan kelajuan motor tradisional untuk motor pengekod khas.

4, paten unik Redaman mekanisme

Manakala meningkatkan kesan redaman, meningkatkan kekukuhan peranti kusyen, dan struktur adalah mudah dan boleh dipercayai, mudah untuk digunakan dan dengan kos yang rendah.

5, sistem suhu terpampas

Mesin keseluruhan pakai dengan sistem pampasan suhu, setiap paksi mempunyai sensor suhu, serta kerja-kerja keping dan ruang ukuran semua mempunyai sensor suhu, menjalankan pampasan suhu proses mengukur dengan pengambilalihan suhu.

6, mengimbangi Air

Pakai dengan Eropah teknologi keseimbangan pneumatik maju, silinder penggantungan untuk mengelakkan gerakan paksi dan gangguan antara sistem penghantaran, meningkatkan ketepatan dan kestabilan jangka panjang di mesin pengukur.

7, sistem Reading

Menggunakan slot RTLC grating dan kepala TONIC bacaan (ciri-ciri utamanya adalah IN - rujukan TRAC ™ sifar, tekan butang hanya fasa automatik modulasi, unik).

8, sistem kawalan

Sistem kawalan mengamalkan terkenal Eropah maju di peringkat antarabangsa atas-bawah dua komputer sistem kawalan eksklusif, yang meningkatkan kebolehpercayaan sistem dan anti-jamming keupayaan jauh.

Pilihan Head Probe:

PH10M / PH10MQ + SP25
Kepala siasatan pengindeksan bermotor
PH20
Lima paksi kepala hubungan siasatan


SP80
Kepala imbasan siasatan
REVO
Kelajuan tinggi, ketepatan yang tinggi lima paksi imbasan siasatan

Aksesori terpilih:

Kusyen Anti-getaran
perlawanan Model Tukar bingkai

kelayakan:

Sijil Kualiti
PTB
Sijil penentukuran Sijil penentukuran


Kes-kes kayu:

Jenis umum
Rintangan air Jenis


Siasatan